Тазгодишната програма е съобразена с часовите зони в различните региони по света, така че всеки бизнес лидер да участва пълноценно. Специалният ден за страните от Европа, Близкия изток и Африка е 7 октомври. Въпреки това, билетът от $29 осигурява достъп и до трите дни на Конференцията, за да могат участниците да се свързват и разменят препоръки с партньори и от останалите региони. Всеки от дните ще включва:

  • Нетуъркинг сесии и лични срещи – най-ефективните инструменти за изграждане на видимост и доверие и разширяване на сферата от контакти. Очаква се в Конференцията да се включат рекорден 6-цифрен брой участници от общо над 70 страни по света – не пропускайте неограничените възможности за бизнес, които нетуъркинга с тях ще ви предостави!
  • Обучения от световно признати професионалисти – рекорден брой са и лекторите, които ще споделят ценен опит в тематични обучения – цели 10! Почерпете вдъхновение от представители на световни гиганти като Google и Domino’s и станете експерти в продажбите и придобиването на нови клиенти със съвети от автори на бестселъри в тези области!
  • Надпревара по брой дадени препоръки – тази година организаторите са подготвили игра, която да събуди спортния хъс и да мотивира участниците активно да разменят препоръки по време на Конференцията. Очаквайте подробности!
  • Сесии с въпроси и отговори с д-р Айвън Майснер – възможността да разговаряте лично с д-р Майснер, сама по себе си оправдава инвестицията в тазгодишната Конференция! Ще можете да зададете своите въпроси и да получите насоки директно от основателя на BNI.
  • Зала на славата – традиционен момент от Конференцията, в който се отдава заслужено признание за изявените лидери от региона.

Четвъртият ден от Конференцията е посветен на развитието на лидерските умения на Националните директори и Директор-консултантите в BNI и признанието за постигнатите успехи през изминалата година.

Author

Напиши коментар