Стратегията е в основата на успеха за всеки бизнес – какво по-подходящо време за планиране от м. декември? На 3-4.12. ActionCoach – най-голямата компания за бизнес консултиране в света – организира двудневен уъркшоп „Бизнес на върха“ с участието на трима изявени лектори. Те ще дадат на собствениците на малки, средни и големи предприятия ценни насоки за растежа на техния бизнес по актуални теми:

  • Как да изградим силен бранд – проф. д-р Евгени Владимиров, ректор на ИУ – Варна и бизнес консултант с богат опит
  • Как да оптимизираме данъчната тежест – Мисията възможна – Марина Мучакова, юрисконсулт и управляващ съдружник в счетоводна къща Веста Консулт
  • Успешен бизнес за 17 000 000 лв. за една година – Светлана Проданова, Национален директор на BNI България

Уъркшоп сесиите ще предадат на участниците успешни техники и инструменти за изготвяне на бизнес стратегия и 90-дневен план за растеж, а различните категории билети включват допълнителни предимства.

Партньор на събитието е BNI България. Всички BNI бизнес лидери се възползват от специална отстъпка от цените на билетите – 15% за билет Economy и 20% от билети Smart и Premium. За да получите промоционален код, свържете се с нас на office@bni.bg или телефон 024238030. Повече за събитието научете тук.

Author

Напиши коментар