На 16 септември Регионалният исторически музей в гр. Русе се превърна в притегателна точка за бизнеса на третото издание на трансграничното B2B събитие Нетуъркинг без граници. 80+ предприемачи от България и Румъния създадоха нови контакти и положиха основите на бъдещи партньорства.

Нетуъркинг без граници се провежда за трети път, последният от който през 2020 г. Тогава онлайн изданието отново обедини над 80 мотивирани бизнес лидери от 10 държави и 3 континента.

И тази година организаторите от Българо-румънската търговско-промишлена палата, BNI България и BNI Румъния запазиха традицията и надградиха предишните успешни издания на формата, създавайки още повече ползи за участниците. Те разбраха какво е общото между масажа на рамене и нетуъркинга и се свързаха с десетки нови контакти по време на шест кръга скоростни бизнес срещи.

 

 

 

 

 

Следващото издание на събитието се очаква да се проведе през ранната есен на 2023 г., като този път домакини ще бъдат най-добрите нетуъркъри на север от Дунав – BNI Румъния.

Author

Напиши коментар