Делегацията за Международната BNI конференция, която Националния офис на BNI България ще изпрати в Мадрид през ноември, вече е ясна. Ето я великолепната седморка, класирала се за безплатно участие в рамките на инициативата „Специални делегати в Мадрид“.

Благодарение на своите изключителни заслуги по присъединяването на петима нови бизнес лидери в периода 9 януари – 31 юли 2023 г. такса за участие и самолетни билети печели Владислав Бързаков, BNI Диамант!

С по трима нови бизнес лидери са допринесли през същия период усилията на Анна Стоилова, Венелин Бабанов и Мария Трендафилова, които заслужено получават финансирана от офиса такса за конференцията.

В присъствието на 30+ бизнес лидери по време на BNI лидерски форум, колелото на късмета безпристрастно отсъди наградни участия и на трима от бизнес лидерите, благодарение на които общността на BNI България се е разраснала с поне +1 лидер от януари до края на юли – Аделина Стефанова, Емил Костадинов и Мая Тунева. Поради предварително поет ангажимент, съвпадащ с датите на конференцията, Мая няма да успее да се възползва от своята награда. Предстои да обявим седмият участник, който ще заеме мястото ѝ. Очаквайте подробности!

Author

Напиши коментар