Върви ли лидер по пътя на развитието, и път да няма, не ще се спре. Ивалина Георгиева от BNI Партньори и Grawe Животозастраховане е истинско доказателство за това. Тя пренесе една от основните ценности в BNI –  ученето през целия живот, на съвсем ново ниво, като научи и нас как всеки може да се възползва от ексклузивните обучения BNI Бизнес активатори, дори когато не владее добре английски език.

С помощта на технологиите и по-специално Google преводач, тя успява в реално време да трансформира английското аудио в текст на български. Програмата „слуша“ и мигновено изписва превода.

Ивалина сподели и друг полезен опит след срещата Прибалтика, където дружества от Литва и Латвия посрещнаха гости от България и други страни: винаги да си водим бележки по време на големи срещи (въпросната е била 90 души, 8 от които от България), за да не пропуснем важна информация. За кратките 20 секунди, които има, за да се представи, Ивалина успява да предаде съобщението си – предложение за откриване на офис на компанията ѝ в страните от региона. Впечатлили са я отзивчивостта на домакините и атмосферата на мащабното събитие и е радостна, че имала възможността да „пътува“ и гостува на колегите там.

Благодарим ти, Ивалина, за проактивността и добрия пример!

Author

Напиши коментар