Ваяна Градинарска е архитект и горд член на BNI Лидер от почти две години. Впечатляващата ѝ история на успеха доказва, че препоръките в BNI дебнат отвсякъде, а екипността е приоритет №1. Ето какво сподели Ваяна с нас:

Снимка: Ваяна Градинарска, личен архив

„Неотдавна получих предложение за участие в конкурс за избор на проектант част Интериор на новите представителни офиси на „Девня Цимент“. С мен се свърза Деница Делчева, чиято агенция се грижи за маркетинговите комуникации на компанията. Тя ни беше открила по препоръка на наши клиенти, за които изпълнихме подобен проект миналата година.

В течение на разговора и двете осъзнахме, че се познаваме – Деница беше от новите членове на BNI Лидер. Така, двойнно потврърдена, препоръката за нас изигра своята роля и ние стигнахме до последен етап в конкурса. На финала, съдбата отново ни срещна с член на BNI – Тихомир Маринов от ТИХОМА, бизнес лидер от област Жилищен интериор. Типично в спорсментския дух на организацията, той се отказа от кандидатурата си заради споразумението ни в дружеството – ние да правим обществен интериор, а той – жилищен. Така, благодарение на професионализма и високите етични стандарти на двама колеги от BNI, фирмата ни спечели нов проект.“

Author

Напиши коментар