В началото на годината, обявихме „растеж“ за дума на 2020 г. в BNI България. Не беше съвпадение, нито случайност, че едно от новосформиращите се дружества я избра за свое име: BNI Растеж, гр. Пловдив. То утвърждава и новия слоган на организацията – Продължаваме да растем заедно, добавяйки четвърти български град на картата на BNI – Пловдив.

BNI Растеж Пловдив премина на следващ етап от своето развитие и даде старт на информационните срещи. 15 устремени бизнес лидери и още толкова посетители изпълниха екраните на BNI Online в четвъртък в 7.30 ч. сутринта. Срещата премина динамично и ентусиазирано, а някои от посетителите дадоха сериозна заявка да заемат място в редиците на основателите и молбите им вече са в процес на обработка.

Логата на основателите на BNI Растеж, гр. Пловдив

Свободните бизнес области се запълват бързо, затова, ако познавате позитивни, мотивирани и ориентирани към резултати собственици на бизнес от гр. Пловдив, поканете ги да гостуват в BNI Растеж. Може би точно препоръките са най-големия източник на бизнес за тях, както и за участниците в срещата миналия четвъртък. На въпроса „Колко % от вашия бизнес идва чрез препоръки?“, средният процент на отговорите бе 75!

BNI Растеж Пловдив се среща всеки четвъртък от 7:30-9:00 ч. в BNI Online.

Ето и списъка със заетите до момента бизнес области:

видео продукция
филтриращи системи за вода
общо застраховане
кетъринг
търговско право
плочки и обзавеждане за бани
пожаробезопасност
архитектура
строителен надзор
кожарски изделия
почистване и поддръжка на офиси
езикови преводи
довършителни работи
мебели
логистика

Author

Напиши коментар