През последните месеци станахме свидетели на това как BNI членовете се обединяват, уповавайки се на ценностите в организацията и материализирайки ги в нещо наистина голямо. Освен водещата ни философия Даващите печелят, основната ни ценност традиции + иновации бе по-актуална от всякога. Само за няколко седмици, BNI успя да се реорганизира и адаптира към новата онлайн реалност, която днес позволява да бъдем част от световното турне „Продължаваме да растем заедно“.

За първи път в 35-годишната история на BNI всички 270 000 бизнес лидери от 70 страни ще имат възможността да се съберат заедно на едно място. Събитието ще бъде излъчвано на живо във Facebook и YouTube в три последователни дни и ще бъде съобразено с часовите зони в различните континенти. Д-р Айвън Майснер, основател и главен визионер на BNI, ще представи възгледите си за това какво следва от тук нататък, каква е формулата на успеха и ще издаде още вълнуващи предстоящи инициативи. Световното турне е начин да си сътрудничим помежду си като част от международна организация, съставена от бизнес лидери с ясна визия, които се подкрепят сега, повече от всякога.

Направете своята регистрация тук и бъдете онлайн за живото излъчване на 16 юли (четвъртък) между 15:00-15:30 ч. във Facebook и YouTube каналите на BNI.

Събитието ще бъде дублирано на български език.

Author

Напиши коментар