На 25 август глобалната BNI общност стана свидетел на две паметни за организацията събития – откриването на първите две „двойно диамантени“ дружества в 35 годишната история на най-голямата и успешна организация за бизнес чрез препоръки в света.

Знаете ли, че само 0,2% от BNI дружествата в световен мащаб стартират с общ брой на бизнес лидерите над 100? Такива дружества неслучайно са наричани „диамантени“, а през изминалата седмица броят на скъпоценните камъни в BNI се увеличи двойно.

Началото поставиха BNI Empire, Хонконг, Китай, стартирайки дружеството със „скромните“ 215 бизнес лидера. Дружеството се превърна в първото „двойно диамантено“ и бе открито с грандиозна церемония в BNI Оnline, на която присъстваха над 800 души!

На същия ден в суперлигата на „двойно диамантените“ дружества се присъедини и BNI Forbes, Вапи-Валсад, Индия, ставайки едновременно най-голямото стартиращо и действащо дружество в света със своите 231 бизнес лидера.

На въпроса „Как успяхте да го направите и какво ви мотивира?“, регионалният директор на Вапи-Валсад, Аюш Бансал, сподели следното:

„Всеки получава поне една възможност да стане герой в собствената си история“.

Историите на BNI Forbes и BNI Empire са достойни за възхищение, още повече, когато се случват онлайн и то във време, когато голяма част от бизнесите са поставени пред изпитания.

„Залата на славата“ на BNI приветства на първи ред двете дружества, които поставиха изцяло нови стандарти и вдъхновиха хиляди бизнес лидери по света да преследват целите си и да продължават да растат заедно.

Author

Напиши коментар