В края на лятото и началото на новия бизнес сезон, отбелязваме тримата бизнес лидери, които допринесоха за BNI общността с най-много препоръки, поканени посетители и благодарности за сключени сделки през месец август.

Най-много дадени препоръки: Васил Николов, BNI Про, Фирма за поддръжка на лазерни принтери Toner Stream – 25

Васил Николов

Васил Николов е член на BNI Про от основаването на дружеството през 2017 г. В настоящия Лидерски екип, той заема позицията на вицепрезидент.

Компанията на Васил Toner Stream е на българския пазар от 2004 г., като той е един от двамата ѝ основатели. Дейността на фирмата е свързана с възстановяване и рециклиране на оригинални тонер касети за лазерни принтери. Екипът от 20 утвърдени професионалисти се гордее с това, че предоставя на клиентите си качествена услуга, произведена в България.

„Участието в BNI ми даде възможност да осъществя множество ценни контакти в рамките на последните 3 години. Ценностите на организацията, сред които изграждането на здрави отношения между бизнес лидерите, са в основата на многото нови приятелства, които създадох. Препоръките ми през изминалия месец основно са към наш доверен партньр, с когото работим редовно и когото открихме благодарение на BNI.”

Най-много посетители: Неви Коева, BNI Лидер, Агенция за имейл маркетинг Semira – 10

Неви Коева

Неви Коева е бизнес консултант, създател на първия български софтуер за имейл маркетинг – Aitiss.com и основател на Бизнес академия Неви Коева, където в момента се обучават над 72 собственици на бизнес. Преподавател е в специалност „Онлайн бизнес“ във ВУЗФ – София и лектор по Бизнес и дигитални стратегии в AdvanceAcademy – Варна. Компанията ѝ Семира ЕООД е член на BNI Лидер вече две години, като тя е и един от основателите на дружеството във Варна.

Неви Коева е отдаден на работата си професионалист, който се стреми към постоянно подобряване и вярва, че успехът и резултатите идват при тези, които действат.

„BNI обществото създава чудесна среда за нови запознанства и разширява възможностите за успех на всеки един собственик на бизнес, който иска да се развива и е готов да действа. Аз вярвам, че всеки човек е една вселена от възможности и само от нас зависи да ги открием. Поканата на посетители е чудесен начин за всички нас да създаваме и споделяме контакти.“

Най-голяма сума на благодарност, получена по негова препоръка: Станислав Пенев, BNI Максимум, Авангардни енергийни системи – 315 619 лв.

Станислав Пенев

Станислав Пенев е горд член на BNI Максимум. Присъединява се през октомври 2019 г. Управител е на Авангардни Енергийни Системи ЕООД – компания за климатизация и роботизирани почистващи уреди.

„Известни сме с това, че помагаме на хората да изберат оптималното съотношение между цена и качество на климатизация за дома или офиса. Ние сме и един от главните дистрибутори на роботизираните прахосмукачки iRobot и други интересни роботи за дома и градината- продукти, които подобряват качеството на живот и пестят времето на хората. В BNI попаднах на среда, в която всеки се стреми да дава. Още с включването си разбрах, че логиката и принципите в основата са здрави и ползотворни. Когато осъзнаеш що е това нетуъркинг и започнеш да работиш в тази посока – резултатите не закъсняват. И неминуемо някой ден стигаш до голямата сделка. А когато това се случи – вярвайте ми – удовлетворението е огромно! И другото важно – много е интересно да  гледаш и да се учиш как хората правят различни типове бизнес. Благодарен съм на всички бизнес лидери в BNI, от които се учех и продължавам да се уча!“

Author

Напиши коментар