Трифон Пеев е член на BNI Innovative Ideas и основател на 3ArchDesignстудио за архитектурни и интериорни проекти. Той се включва в BNI общността през февруари 2020, малко преди настъпването на голямата извънредна суматоха. Средата от бизнес собственици, които споделят общи ценности, насърчава Трифон да прилага активно системата на BNI за достигане до нови бизнес възможности.

„Пандемията ни накара да мислим за по-различни и иновативни методи за генериране на бизнес и на нови контакти. Тъй като голяма част от нашия екип има опит с архитектурни проекти във Великобритания, решихме да се свържем с членове на BNI от острова, за да се запознаем, да обменим опит и евентуално да си сътрудничим по някой проект.

За 3 месеца, между април и юни, успях да си направя лична онлайн среща с около 30 архитекта и дизайнера от Великобритания. Срещите преминаха много позитивно, обменяхме ценни идеи за развитие на бизнеса и справяне с обстановката. Повечето от архитектите и дизайнерите бяха впечатление от високото качество на нашите 3D фотореалистични визуализации и заявиха сериозен интерес да работим заедно по някой от техните проекти.

До момента успяхме да завършим 2 проекта за 2 различни архитектурни фирми.

С повечето от архитектите все още поддържаме контакт, възнамеряваме да работим заедно в бъдеще и планираме при първа възможност да се видим на живо във Великобритания или в България.“

Author

Напиши коментар