Ива Балашева се присъединява към екипа на BNI Партньори в началото на 2016 г. За последните 4.5 години тя заема различни позиции в организацията – президент, вицепрезидент, директор-консултант по създаване, директор-консултант по развитие, а в новия лидерски екип ще поеме ролята на секретар на дружеството. Ива е един от най-изявените „даващи“ в BNI с над 210 препоръки към своите колеги. Нейният над 20-годишен опит като вътрешен HR експерт и мениджър и външен консултант, както и променящия се свят, я водят към най-новото ѝ начинание – стартирането на онлайн обучения за професионално ориентиране.

Ако познавате хора, които все още търсят идеалната за тях работа и искат да придобият всички необходими знания и умения, за да я открият и спечелят безусловно, онлайн обученията на www.IvaBalasheva.com са точно за тях!

Щастливи сме, че Ива прие да стане част от екипа обучители на BNI за най-важната серия обучения в организацията, а именно – обученията за лидерски екипи!

На 30 септември (сряда), от 16:00 до 17:30 ч., Ива ще проведе обучението „Завладяващи образователни моменти“, предназначено за Координатори образование. Ако ви предстои да заемате длъжността във вашето дружеството и искате да овладеете до съвършенство създаването на образователни моменти, не пропускайте възможността и направете своята регистрация ТУК.

Author

Напиши коментар