BNI University се развива и добавя нови функционалности. За да отговаря на по-големия спектър от възможности, които предлага, името му също се промени и вече е BNI Business Builder. Какво ново?

Стена на благодарността – Признанието е сред основните ценности в BNI. Ето защо вече има специално място, на което бизнес лидерите и директорите да споделят признание за постиженията на колегите си. Чудесен начин да визуализирате своята „благодарност“ е да използвате тази грамота, лесна и удобна за онлайн редактиране. Стената е лесна за управление, като силно наподобява тази във Facebook.

Обмен на препоръки – Може би най-полезната функция в новия BNI Business Builder. Все по-глобализирания свят ни дава възможност да пренесем бизнесите си на всеки континент, а с „Обмен на препоръки“ това е още по-лесно. Всяка бизнес област в BNI има собствена група/категория, всяка от които се състои от различни дискусии. Всеки може да даде или потърси международна препоръка, а съобщението ще достигне до хиляди собственици на бизнес от цял свят. Важно уточнение е, че открито рекламиране и продажби не се толерират.

BNI Live – Позволява планиране и провеждане на онлайн обучения и събития на живо чрез свързване със Zoom акаунт. Функцията е все още в процес на разработка, но можете да следите за достъпни международни събития и обучения.

BNI U Training – Този раздел събира досегашното съдържание на BNI University, разпределено в две направления: Presentations (Обучителни материали), където можете да откриете уебинари, BNI бизнес активатори, подкасти, и Training Programs (Обучителни програми), където са събрани видео обучения като Програма за успех на бизнес лидерите, обучения за бизнес ядра и друго видеосъдържание.

Не пропускайте да се възползвате от новите възможности, които платформата предоставя и посетете www.bnibusinessbuilder.com още сега!

Author

Напиши коментар