Първата годишна класация за най-високи нетуъркинг постижения на BNI България в категориите „Най-голяма сума на благодарност“, „Най-много поканени посетители“ и „Най-много дадени препоръки“ е тук. Кои са рекордьорите?

Най-голяма сума на благодарност, получена по нейна препоръка: Илиана Попгаврилова, строителна компания “Сити Евро”, BNI Партньори – 760 074 лв.

Илиана Попгаврилова

„През изтеклата 2020 година имах удоволствието неколкократно да разказвам и да се популяризирам в ексклузивното бизнес общество на BNI България. Този път реших да сложа акцента върху текущ проект по възлагане от чуждестранен инвеститор, които компанията ни CITYEURO изгражда, в качеството си на главен изпълнител, както и ефективно осъществява проектовия мениджмънт.

Сградата е бъдещ луксозен апартхотел, намиращ се в старата градска част на столицата. Амбициозната идея е дело на водещо архитектурно студио, чието международно портфолио от изпълнени проекти се базира на основен принцип – без компромис с качеството и визията!

Като изключително иновативни определям няколко съществени характеристики:

  1. Използването на геотермална енергия за захранване на отоплението и вграждането на охлаждането и отоплението в таванните плочи.
  2. Вградено в стоманобетонната конструкция авангардно скрито осветление.
  3. Прецизно изпълнен видим бетон като част от вътрешните пространства  и гланцирани циментови вътрешни настилки.
  4. Уникална за България окачена фасада от специфична кортен-стомана, с автоматика при отварянето и затварянето на прозорците – елемент от предвидената цялостна система „умен дом“.
  5. Забележителен синхрон между футуристичен екстериорен и интериорен дизайн.

Проектът не е голям, но е предизвикателство и гордост за нас  – заради напредничавите архитектурна мисъл и строителна технология, въплътени в него и най-вече –  че успешно се справяме с високите очаквания на възложителя, който избра точно CITYEURO за реализацията му!

Най-много поканени посетители: Мариян Иванов, Нетинс Иншурънс Брокерс, застраховане, BNI Максимум – 54

Мариян Иванов

„Казвам се Мариян Иванов, мениджър бизнес развитие в Нетинс Иншурънс Брокерс, застрахователен брокер. Застраховането е моето професионално призвание и през 2021 г. започнах своята 25-а година в този бизнес.

Моите основни мотиви за активното канене на посетители са два. Първо, давам възможност на моите клиенти и приятели, които са собственици на бизнес, да работят с качествените бизнес лидери на BNI. Второ, давам възможност на моя маркетингов екип в BNI да получи нови контакти и възможности за бизнес. Така разрастваме мрежата си от контакти с избрани от нас хора и заедно развиваме нашите бизнеси.

На седмичните ни срещи каня всеки собственик на бизнес. Мой клиент (дошъл от препоръка, както повечето ми клиенти) прие веднага поканата ми да посети дружеството ни, тъй като вече познаваше ползите от BNI от предишен ангажимент в Индия. В деня след срещата, той сподели нуждата си от качествена услуга за своята нова къща. Направих препоръка към бизнес лидер от нашето дружество, вследствие на което се реализира сделка за почти 13 000 лв.

Формулата е много проста. Направете BNI и Даващите печелят® ваш начин на живот и ползите няма да закъснеят.“

Най-много дадени препоръки: Стойно Димов, Счетоводна кантора „Ралица“, BNI Лидер – 174

Стойно Димов

„Казвам се Стойно Димов, собственик и управител съм на Счетоводна кантора „РАЛИЦА“ – едно от водещите счетоводни предприятия в страната.  Вече 28-години ние предлагаме професионални счетоводни и административни услуги с високо качество на клиенти опериращи на пазарите в цял свят. Съчетавайки традиция и нови технологии успяваме да защитим високите очаквания на нашите клиенти, които превръщаме в наши приятели.

В BNI съм от 2018г., годината в която бизнес лидери гр. Варна обединихме своите усилия и създадохме BNI Лидер. Още в самото начало успях да „открия“ стройната система и изключително ефективните процедури разработени от BNI, а в последствие се убедих в тяхната ефективност.

Приятен спомен в професионален план остави една от неформалните срещи на BNI Лидер на брега на морето, в която в личен разговор беше споделен проблем на наш член, които беше се примирил с това, че ще загуби няколко десетки хиляди лева заради допусната грешка, бяха необходими само няколко минути и неговият проблем беше решен с лекота, което още веднъж доказа, че срещите с високо мотивирани лидери винаги е приятна, полезна и зареждаща, а BNI е мястото, където може да се развият взаимоотношенията и бизнес контактите.

За мен даването на препоръка е много отговорен акт. Даването на препоръка е пренасяне на доверие от нас към субекта получаващ препоръката и това може както да повиши доверието към нас, така и да го разклати. Затова държа да познавам в детайли работата на всеки член от BNI, за да може той да получи най-точните препоръки. Много важна е и обратната връзка – тя ни дава възможност да се информираме и да проследим резултата от препоръката.

Изцяло споделям философията на BNI събрана само в две думи –  „Даващите печелят®!“

Author

Напиши коментар