Кои са рекордьорите в категориите най-много препоръки, поканени посетители и благодарности за сключени сделки? Представяме ви силната мъжка тройка на нетуъркинг лидерите в BNI за месец март:

Най-голяма сума на благодарност, получена по негова препоръка: Аспарух Аспарухов, Джия, BNI Приста
134 437 лв.

Аспарух Аспарухов

„За мен е привилегия и чест да съм част от BNI в качеството си на член и вицепрезидент по качеството на BNI Приста. Когато бях приет преди година и половина смятах, че трябва да докажа пред себе си и останалите, че BNI е много добро решение за тези, които искат да правят съвременен бизнес.

В момента с лидерския екип на BNI Приста (Чави Вияреал от BCA и Пресиян Петров от Vikonte) рабтим по проект, свързан с привличане на млади бизнес лидери в BNI, или такива, които стартират бизнес. Това е възможно най-добрата инвестиция, която ще работи за много хора, а най-важното е, че ще дадем възможност за реализация на младите хора, които имат желанието, интереса и нагласата за стартирането на успешен бизнес.

Бих искал да споделя с вас една успешна препоръка. Мой клиент, който изграждаше фитнес зала в Русе, имаше нужда от монтаж на смесители за мивки. Обикновено първата препоръка към друг лидер в дружеството е предпазлива, но аз не съм от най-предпазливите и определено съм рисков играч. Още в първия възможен случай препоръчах Васил Робев от фирма Вамекс, който не ме подведе и свърши работата си повече от перфектно, а клиента го потърси още няколко пъти. В момента получавам много добри препоръки от него, за което съм му благодарен.

Моята BNI ценност, в която искрено вярвам, e че човек се учи докато е жив, а аз не съм спирал да правя това.“

Най-много дадени препоръки: Мариан Александров,  Авинера, („Моят майстор“), BNI Приста – 22

Мариан Александров

„Казвам се Мариан Александров и представям строителната фирма Авинера ЕООД. Дружеството се занимава със строителство, ремонти и монтажи, като в строителството наблягаме повече на ниско и средно застрояване, основно къщи и други постройки до 15 метра височина.

С времето и свършената от нас работа от 2012 г. досега се доказахме с висок професионализъм в ремонтните и довършителните дейности, като предлагаме широк спектър от услуги и работим с едни от най-добрите дизайнери и проектанти.

За мен като личност мога да кажа две думи: всеотдайност и професионализъм.

В BNI Приста се присъединих през 2018 г. Това, което ме привлече, беше философията, която изповядва BNI, същата, която следвам и аз, а именно: „Даващите печелят”. Всички останали позитиви, като приятните хора, с които се запознах и продължавам да се запознавам, работата заедно, срещите заедно, са допълнителен положителен заряд.

Каква е формулата за успех при даването на препоръка? Всъщност, нямам такава. Хората, с които работим, обикновено ни гласуват пълно доверие и когато препоръчаме наш колега, това означава, че клиентът ни може да бъде спокоен и да се довери напълно. А това става, когато ние всички в BNI се доверим един на друг. Тогава „машината“ започва да работи правилно и в синхрон.

Най-много поканени посетители: Николай УстамитевМоите пари консултBNI Партньори– 26

Николай Устамитев

Николай Устамитев е член на BNI Партньори и през април месец започна неговата пета година от това пътешествие. Част е от Моите пари консулт и личен финансов консултант с фокус върху личните финанси на физически лица и семейство. Клиентите разбират и прилагат начините, които Николай им споделя, за да имат средствата за живот пълен с достойнство.

В момента работи по общественото обсъждане на Наредбата за пенсиите и тяхното изплащане, която е важна за близо четири милиона осигуряващи се и над два милиона сегашни пенсионери. Николай може да прави това, защото е Дипломиран финансов консултант® от Института за дипломирани финансови консултанти. И по-важното е, че го прави с желание и страст.

„Изненадан съм приятно, че съм бизнес лидерът в BNI България, поканил най-много посетители за изминалия месец март. Естествено това е свързано и с моето разширено представяне през месеца. Трябваше да си осигуря публика и да поканя хора, които са ми се доверявали през годините работа. Удивително е, как когато вярваш, че BNI е система, която работи и осигурява растеж и пряк път към резултати, е лесно и приятно да каниш посетители. Каниш ги с ясното съзнание, че им помагаш да разраснат бизнеса си, както и помагаш на колегите си от дружеството за същото. Каниш ги с ясното съзнание, че не искаш услуга, а правиш такава. Така че с правилната нагласа е лесно.“

Author

Напиши коментар