Анна Каранова е собственик на моден бранд KaraNova и горд член на BNI Капитал от април 2020 г. Любовта й към модата се заражда още в ранна детска възраст. Опознала всички прекрасни кътчета в света, Анна преоткрива страстта си в Париж и започва да твори артикули, които са луксозни, но и достъпни. Как BNI online помогна на Анна през последната година и какви възможности, контакти и положителни емоции й предостави, прочетете в статията:

“Пандемията донесе много възможности в света на BNI, като една от тях са срещите в онлайн среда. Сега имаме невероятния шанс да посетим няколко различни континента в рамките на 24 часа, да се запознаем с BNI колеги от всяко кътче на планетата, да разширим контактите си и да правим повече бизнес.

За мен лично беше трудно решението да започна с международните срещи и отлагах много дълго, което беше и много голяма грешка. Ако тези от вас, за чиито бизнес биха били полезни контакти с чужбина, моят съвет е – не отлагайте, запишете се още сега.

Първата BNI среща в онлайн среда, която посетих, беше в Маями преди Коледа. Изключително емоционална, интересна и показваща BNI през една по-различна светлина, като например как седмичното представяне може да бъде изпято и как след него имаше сълзи и емоции, присъщи за едно голямо семейство. Това беше много емоционална за мен среща, която ми припомни колко много ми липсва да пътувам и да се докосвам до различни култури и как BNI online може да предложи точно това. Отивайки например на седмична среща на BNI в Хавай, повярвайте ми, вие ще усетите т.нар. хавайско гостоприемство, ще почувствате, че все едно за миг сте там, ще опознавате начина на правене на бизнес на местните, а защо не и да правите бизнес с тях.

Следващата среща, която утвърди решението ми, че международните BNI срещи ще станат част от бизнес графика ми, беше в Лондон. Тя донесе много емоции, нови приятели, но и възможността да получа първата си бизнес колаборация и препоръка с член на BNI в чужбина.

Тези две конкретни събития ми помогнаха да погледна както на BNI, така и на бизнеса ми по съвсем различен начин. Показаха ми възможности, които не бях забелязала, идеи, за които не бях се сещала и ми позволиха да се кача едно сигурно стъпало по-нагоре в стълбичката на успеха, която катеря вече почти година.

В момента съм в процес на предстоящи съвместни колаборации с членове на BNI Amsterdam и BNI Honolulu, като едновременно с това изпълнявам и функцията на „Координатор растеж“ в един от т.нар. „Power Teams” – European Networking Community. Всеки първи четвъртък от месеца, 60+ BNI бизнес лидери от цял свят се срещаме, опознаваме се и разменяме препоръки. Ако искате една силна доза положителен заряд и мотивация, това е моята лична препоръка за тези от вас, които търсят контакти и имат планове или идеи да работят с чужбина. На 6 май отбелязваме една година от създаването на European Networking Community и вече сме заредени с празнично настроение, заповядайте и вие, започваме в 10:00 ч.“

Author

Напиши коментар