Димка Кънчева е предприемач в сферата на счетоводството и бизнес консултациите от 2007 г. Съосновател е на консултантска компания Консендо ЕООД и един от най-дългогодишните членове на BNI – вече повече от 5 години е част от екипа на BNI Успех. Компанията ѝ се грижи за счетоводното обслужване на своите клиенти и им помага да разбират по-добре управлението на финансите на техния бизнес. Обучението “Управлявай спешно финансите на бизнеса си” дава допълнителна добавена стойност за клиентите на Консендо.

За BNI научава през декември 2015 г. от приятели, с които и преди включването в организацията си разменят препоръки за бизнес. Вече повече от 5 години BNI ежедневно помага за успешното развитие на бизнеса на Димка. Споделя, че именно BNI е един от основните маркетингови инструменти, които компанията ѝ използва. Препоръки правят доволните клиенти и бизнес партньори. Те са положителна обратна връзка за бизнеса, затова и тази маркетингова стратегия е толкова ефективна.

Димка споделя, че 80% от обема работа в компанията ѝ е генериран именно от препоръки от членове на BNI. „През времето на членуването ми в BNI Успех, аз смених 3 компании, които представлявах. През последните 5 години получавам подкрепа от членовете на моето дружество и смело вървя по моя път като предприемач.“, споделя Димка. Наскоро тя довери развитието на бизнеса си на BNI за още 2 години. BNI ценността, в която се припознава най-много, е Учене през целия живот. „Това е мотиваторът и двигателят, който ми помага да вървя напред и да помагам и на други предприемачи да сбъдват мечтите си с лекота.“

Author

Напиши коментар