Традиционната ни месечна класация, в която отбелязваме бизнес лидерите, допринесли най-много за BNI общността през изминалия месец, е тук!

Най-много поканени посетители: Десислава Пенчева, Маркет Тренд, BNI Диамант – 17

Десислава Пенчева

Десислава Пенчева, е управител и собственик на агенция за пълно комуникационно обслужване Маркет Тренд, създадена през 2003 г. Тя е и издател на сп. Образование и специализация в чужбина, а преди година се впуска в приключението BNI Диамант. Поредното предизвикателство поема от 1 октомври, поемайки ролята на Президент на дружеството.

Десислава вярва и инвестира в качественото образование, постоянното усъвършенстване и ученето през целия живот. Сред основните ѝ приоритети е изграждането на дългосрочни отношения с клиенти, партньори и служители, а успеха си измерва с успеха и удовлетвореността на хората около нея – клиенти, колеги, партньори, семейство.

Присъединява се към BNI основно заради новите запознанства с интересни и успешни хора. Допада ѝ общуването и виртуално, и присъствено на неформални лични или общи срещи на дружеството, както и на другите дружества.

Ползите от каненето на посетители са много, но Десислава споделя 4 от тях:

  • Начин да разкажеш на бизнес партньори, приятели и колеги за организацията, в която членуваш и от която генерираш бизнес;
  • Начин да запознаеш твои познати и партньори с нови хора и да им дадеш възможност да генерират повече бизнес и те;
  • Начин да дадеш възможност на дружеството си да расте и съответно бизнесът на твоите колеги – бизнес лидерите в твоето дружество и в организацията BNI също да расте;
  • Начин да споделиш приятната емоция от общуването с други хора 

„Като бъдещ президент на BNI Диамант, искам да дам съвет на всички колеги, да използват с особен акцент разширените си представяния, като изключително добра възможност за канене на гости. Разбира се, важно е да каним подходящите гости и на разширените представяния на колеги, според техните търсения на препоръки.

Организацията BNI е структурирана по начин, който позволява само на активните и даващите да получат. И това е една изключително честна и справедлива формула за успех, валидна в живота по принцип!“

Най-много дадени препоръки: Ивайло Гаджемов, Охрана на труда, BNI Лидер – 30

Ивайло Гаджемов

Ивайло Гаджемов е трикратен носител на отличието за най-много дадени препоръки за месеца. Повече за него и формулата за успех, която той следва безотказно, прочете тук:

Author

Напиши коментар