Кои са рекордьорите в категориите най-много препоръки, поканени посетители и благодарности за сключени сделки? Представяме ви топ 3 нетуъркинг лидери в BNI за месец септември:

Най-много поканени посетители: Венелин Бабанов, Нов Дом 1, BNI Лидер – 9

Венелин Бабанов

Венелин Бабанов е съсобственик в агенция за недвижими имоти Нов Дом 1 и основател на „Инвестиционния Отдел“ към горепосочената. Компанията е установен лидер в своята област и основен фактор в инвестиционните имоти. На пазара е от 10 години с офиси във Варна, София и Москва.

За ползите от BNI мога да напиша книга!“, споделя Венелин. Добавената стойност, която дава на своите клиенти и партньори определя като най-ценното от участието му в BNI. Организацията му позволява да общува с хора от всякакви сфери на бизнеса, които могат да отговорят на всевъзможни индивидуални нужди.

Да имаш такава огромна „палитра“ от бизнес партньори „под ръка“, каквато BNI предлага, е меко казано уникално.“

Благодарение на мрежата си от контакти в BNI Венелин има решението за всеки проблем на своите клиенти на едно телефонно обаждане разстояние.

Относно ползите от посетителите, Венелин споделя: „Разширяването на кръгозора от контакти с нови бизнеси, които носят взаимни ползи и идеи е основополагащо за растежа на всяка бизнес среда. Трудно е една нова идея, един нов контакт, едно ново и позитивно познанство да ти навреди.“

Подходът му при поканите обобщава казаното до тук – за да бъдат успешни, той споделя за взаимните ползи от водещата за организацията философия “Givers Gain”.

Свържете се с Венелин, ако познавате хора, които планират започването на нови проекти за жилищно строителство и търсят доверен партньор, който да подпомогне или да се включи във финансирането на проекта.

Най-голяма сума на благодарност, получена по нейна препоръка: Ива Балашева, IVB, BNI Партньори – 47 829 лв.

Ива Балашева

Ива Балашева работи като HR партньор на средно големи компании, които нямат вътрешен специалист по човешки ресурси и помага на техните собственици и мениджъри да имат най-добрите професионалисти в своя екип, хората им да са добре обучени и мотивирани да постигат поставените бизнес цели и същевременно работодателят да има всички необходими документи, така че да бъде защитен. С помощта на Ива собствениците и мениджърите се освобождават от оперативна дейност, създават структура и ред в компанията си и имат време за развитие на стратегия.

„Ползите, които получавам за бизнеса ми в BNI са непрекъснатите контакти с нови хора, както и трайното партньорство с бизнес лидерите от моето и от други BNI дружества. По този начин намирам нови клиенти, нови доставчици и знам, че каквато и нужда да възникне в бизнес или в личен план, мога да намеря бързо и точно решение. Конкретна нужда или проект, за който търся препоръка в момента е подбор на главен счетоводител за много добър мой клиент – компания в сферата на инвестиции в строителство. За повече информация, моля да се свържете с мен.

Формулата на успеха за мен, за да се превърнат препоръките ми в сделки, е, че обикновено се грижа и проследявам целия път на препоръките, които давам. Това означава, че когато съм свързала двама човека, се стремя да организирам среща, на която в повечето случаи присъствам лично. След това разговарям с човека, на когото съм препоръчала мой партньор, за да получа обратна връзка, да разбера неговите намерения и да му напомня да придвижи нещата напред.“, споделя Ива.

Най-много дадени препоръки: Николай Устамитев, Моите пари консулт, BNI Партньори – 33

Николай Устамитев

Николай Устамитев е дългогодишен член на BNI Партньори, първото BNI дружество в България,  трикратен носител на отличието за най-много дадени препоръки за месеца и веднъж за най-много поканени посетители. Повече за бизнеса и дейността на Николай, пътешествието му в BNI и добрите практики, които споделя, прочетете тук:


Author

Напиши коментар