Ивайло Зашев е горд член на BNI Приста от самото създаване на дружеството през 2018 г. и собственик на „Студио за уеб дизайн Зашев“, предлагащо цялостни решения с безкомпромисно качество – от изграждането на цялостна концепция за корпоративна идентичност, базирана на 15 години опит, до изработката на индивидуален и иновативен дизайн, уебсайт мониторинг и интернет реклама. В настоящия мандат Ивайло заема позицията Координатор образование и днес ни дава 10 прости правила при каненето и проследяването на посетители:

  1. Не оставяйте каненето на посетители за последния момент – един ден преди седмичната среща вече е късно.
  2. Най-добрият вариант да поканите посетител е веднага след седмичната среща, защото тогава имате необходимите насоки от Лидерския екип и сте настроени на BNI вълна.
  3. Когато каните посетител се опитайте да разберете какво е важно за него в момента и как системата на BNI ще да му бъде полезна, както и как самият той ще бъде полезен на дружеството.
  4. Подгответе посетителя за срещата, обяснете му как се провежда и как да се подготви, за да му е максимално полезна, погрижете се да му изпратите линк за достъп.
  5. В деня на срещата се уверете, че е успял да се включи и ако не е, му звъннете, за да разберете дали има нужда от помощ.
  6. По време на нетуъркинга го запознайте с хора, които биха му били полезни.
  7. Чуйте се с него след срещата и опитайте да разберете дали му е харесало и склонен ли е да се включи в
  8. Не бъдете прекалено настойчиви, освен ако не познавате много добре човека и не сте сигурни, че този подход ще даде резултат.
  9. Ако посетителят пожелае, си направете допълнителна среща и обсъдете бъдещото му членство.
  10. Комуникирайте с Комисията по лидерство, за да координирате действията си.
Author

Напиши коментар