Запазете в календара си датите между 16-19 ноември, защото тази година Международната BNI конференция ще бъде по-мащабна, по-впечатляваща и по-екзотична от всякога! Вече са ясни основните говорители, които ще предадат опита си на 6000+ участника онлайн и на живо в Сингапур!

Рон Кауфман – №1 експерт по удовлетвореност на клиентите, Виктор Антонио – бизнес консултант, автор и телевизионен водещ, Мак Шринивасан – Президент на глобалните пазари в BNI, Греъм Уаймилър и Айвън Майснер са част от имената на основните говорители на най-очакваното нетуъркинг събитие на 2022 г.

Хибридният формат на Конференцията дава възможност за включване на над 6000 участника на живо и онлайн. Те ще могат да се присъединят към международни бързи лични срещи и да установят контакти с бизнес лидери от всички краища на света. Тези, които решат да посетят екзотичната азиатска страна имат възможност да се впуснат в различни организирани приключения като посещение на Universal Studios и разходка по популярната Малайзийска кулинарна улица, където да опитат традиционна кухня.

Сингапур предлага редица възможности както за бизнес, така и за развлечение. Стратегическото местоположение на страната позволява съчетаване на пътуването с посещение на близки туристически дестинации като Бали, Филипини, Индонезия и други.

Билетите са на стойност $69 за онлайн и $449 за присъствено участие и могат да бъдат закупени тук.

Можете да се възползвате от пакетното предложение на Райдо Тур (BNI Диамант) с включени самолетни билети до Сингапур и настаняване. За повече информация, свържете се с Рада Овчарова на +359878760648.

 

 

Author

Напиши коментар