Предприемчив, целенасочен и духовит, Янко Андонов бързо печели доверието на BNI Доверие и изгражда здрави отношения с екипа. Дружеството му поверява отговорната позиция на Президент само година след включването му и по всичко личи, че решението е било повече от правилно, защото не спират да жънат успехи.

Янко създава ползи за онлайн търговците благодарение на Shipio – център за складиране, пакетиране и изпращане на стоки. Точно това са и неговите идеални клиенти – собственици на онлайн магазини, които желаят бърза и сигурна обработка и доставка на своите продукти.

Естеството на работа позволява на Shipio да изгражда ползотворни партньорства с клиенти от различни краища на света. Янко споделя, че едни от най-ценните препоръки за бизнеса си е получил именно в BNI. Той силно вярва в успеха и отдадено работи за реализирането на високите си цели. Черпи мотивацията си от BNI срещите, както и от участието си в мастърмайнд група от предприемачи, чиито срещи също модерира.

Повече за Янко научете тук:

Име: Янко Андонов
Бизнес област: Бизнес Услуги
Компания и позиция: Shipio
Години в бизнеса: 2
Години в BNI: 1,5
Ползите, които създавам, са…: Спестявам време и пари за клиентите си.
Моят идеален клиент е…: Онлайн търговец.
Бизнес проект/постижение, с което се гордея най-много: Мастърмайнд група от предприемачи, която модерирам. Гордея се с хората около мен и високите ценности, които изповядват.
Моята любима положителна BNI история: Големият бизнес ден, който огранизирахме наскоро, събра над 70 посетители – рекорден брой, трудно постижим дори за дружества с по-големи екипи. Някои от тези посетители генерираха бизнес по препоръки в размер на 30-40 000 лева благодарение на участието си в срещата, дори без да са част от BNI. Тези резултати за пореден път демонстрираха силата на общността и доказаха, че системата работи безотказно. Такава среща те зарежда с мотивация за дълго.
Най-ценната препоръка, която съм получавал/а: Получавал съм няколко сериозни препоръки от Ани Чакърова (ADL). Едната е към партньори от Китай, другата – с Amazon търговци от Чехия.
Най-ценният бизнес урок, който съм научил/а: Винаги да нося визитни картички в мен, когато се срещам с потенциални клиенти.
Малко хора знаят за мен, че… Се занимавам с маркетинг (от BNI бизнес лидерите).
Мисъл, която ме вдъхновява: Мога да постигна всичко, стига да вярвам!
Моята най-голяма цел за следващите 5 години: 100 000 000 евро в активи!
Author

Напиши коментар