Кои са рекордьорите в категориите най-много препоръки, поканени посетители и благодарности за сключени сделки? Представяме ви ТОП нетуъркинг лидерите в BNI за месец януари.

Най-много поканени посетители – 14: Фрина Лазарова, Drink Bring, BNI Лидер

Фрина Лазарова е управител на Drink Bring – онлайн магазин за алкохол, вино и шоколадови изкушения.
Фирмата работи на територията на цялата страна и разполага с шоурум във Варна. Изпълнява доставки от врата до врата по индивидуални заявки.
Измежду 7-те BNI ценности, Фрина категорично избира отговорност. „Отговорността е възможност за повишаване на доверието на клиентите, партньорите и служителите, не само като отношение към работата, но и като предпоставка за адекватното разрешаване на възникнали проблеми.“

Най-много дадени препоръки – 28 и Най-голяма сума на благодарност по препоръка – 248 300 лв.: Евгени Борисов, Bullsoft, BNI Капитал

Евгени Борисов е горд член на BNI Капитал и част от екипа на Bullsoft – компания, предлагаща аутсорсинг на услуги в областта на информационните технологии  в направленията: информационна сигурност и GDPR; възстановяване на данни и бекъп; дигитализация на документен архив; бизнес анализи.

Евгени за втори път попада в класацията на нетуъркинг лидерите в BNI, повече за него можете да прочетете тук.

Author

Напиши коментар