Елена Митова е част от екипа на BNI Премиум от април 2018 г. с AFIYA – компания за доставка на продукти от естествени камъни от най- фино качество. Сделка, която ѝ носи нов бизнес на стойност 50 000 лв. в следствие на лична среща, напомня на Елена за важен елемент за ефективността на личните срещи, който тя сподели с нас.

За 5-те си години в BNI Елена е презентирала бизнеса си стотици пъти по време на седмичните срещи на BNI Премиум и е провела над 120 лични срещи с BNI бизнес лидери. Рядко, обаче, те довеждат до такива впечатляващи резултати. Историята започва, когато Елена кани на лична среща Боряна Стойчева, Forever Living Products, в шоурума на AFIYA. Двете се познават от месеци, чували са редица пъти своите седмични представяния и дори вече имат зад гърба си лична среща. Този път е различно и разликата идва от мястото на срещата.

„Когато срещата е в кафене или ресторант, има много разсейващи фактори. В пъти по-въздействащо е да се докоснеш до средата на бизнеса, да видиш продуктите на живо, не просто на снимка. Едва когато Боряна опозна работата ни от първа ръка, успя да изрисува пълната картина в съзнанието си и това своевременно отключи асоциации – препоръката дойде естествено.“

Оказва се, че братът на Боряна е специалист в монтажа на естествени камъни и тя го насочва към Елена, за да проучат възможностите за съвместно партньорство. След като на свой ред той посещава шоурума на Афия, два дни по-късно се връща отново с клиент, който търси да закупи материали, с които да облицова дома си в село Лозен.

От мострите клиентът се спира на травертин – един от най-използваните естествени камъни в интериорния и екстериорния дизайн, предпочитан при облицоването на фасади на къщи, за външни настилки и др. Така се стига до сделка, приходите от която възлизат на 50 000 лв. за Афия. Сделка, която можеше и да не бъде изпълнена, ако срещата на Елена и Боряна не се беше състояла в шоурума на фирмата.

Елена споделя, че наскоро провежда лична среща с Катина Стаматова, Ековис Акаунтинг България ООД, в офиса на счетоводната къща и остава силно впечатлена от мащаба на компанията и големия екип от професионалисти, който работи за нея. Тази среща още веднъж затвърждава убеждението ѝ, че ефективността на срещите е много по-висока, когато се провеждат в среда, която позволява да се добие по-пълна представа за бизнеса.

Author

Напиши коментар