Кои са рекордьорите в категориите най-много препоръки, поканени посетители и благодарности за сключени сделки? Представяме ви ТОП 3 нетуъркинг лидерите в BNI за месец март.

Най-голяма сума на благодарност по препоръка: 343 800 лв.Александра КарпузоваThe Fever LabBNI Индустрия

Александра Карпузова се занимава с интериорен дизайн вече 7 години, като по-голямата част от кариерата си прекарва в Англия, където работи за големи компании в интериорния бранш. От 3 години практикува професията си в България. Избира да се занимава с интериорен дизайн, тъй като от ранна възраст я привлича изкуството.

Алекс е главен герой в редица истории на успеха и двукратен шампион за месеца в BNI общността в категорията за най-много благодарности. Повече за нея четете тук и тук.

Най-много поканени посетители – 9: Елена Морунова, New Era for Health, BNI Максимум

Елена Морунова е сертифициран нутрициолог и собственик на New Era for Health – магазин за природни продукти за превенцията на здравето, козметични проблеми и цялостен баланс на организма. От август 2021 г. Елена е част от екипа на BNI Максимум, а през настоящия мандат заема позицията на Президент в Лидерския екип.

Елена споделя, че винаги, когато научи за нещо качествено – било то за курс по пилатес, народни танци или, в случая, BNI – тя се превръща в негов посланик и се грижи хората около нея да научат за възможността, която предоставя. Това, че споделя ценностите на организацията и вярва в ползите, които тя създава, ѝ помага и при поканите на посетители.

„Разказвам им за енергията и атмосферата на седмичната среща и как ще имат възможност да представят бизнеса си пред ангажирана аудитория. Историите за успешни партньорства са още един въздействащ начин да илюстрираме какви биха могли да бъдат положителните последици от участието в една такава среща. Когато самата аз съм герой в някоя от тях – още повече. Дълго време търсех препоръка към козметични и СПА центрове. Славянка Стойкова (Tradingbulg Ltd.) ме свърза с издателство, което в края на месец май организира конференция на тема красота и здравословен начин на живот. В резултат на препоръката от издателството ме поканиха да се включа като лектор, като така ще получа възможност да презентирам дейността си не пред един, а пред десетки мои целеви клиенти. Това може да бъде историята не само на BNI бизнес лидери, но и на всеки посетител.“

BNI събира Елена с много съмишленици, с които си сътрудничат по различни проекти. Заедно със Славянка Стойкова и Дарина Миленова основават Асоциация „Баланс в храната и душата“ – първата по рода си организация в България, създадена с цел да подобри качеството на живот на всички, които искат да живеят по един по–здравословен начин. Желаещите да научат повече за асоциацията и ползите, които Елена създава, могат да се включат в събитието „Какво трябва да знаем за детокса на тялото?“ на 27 май от 11:00 ч. в Каза Арт, кв. Южен парк.

Най-много дадени препоръки – 24: Ивайло Гаджемов, Охрана на труда, BNI Лидер

Ивайло Гаджемов се присъединява към екипа на BNI Лидер през октомври 2018 г. От самото си присъединяване той използва активно всички елементи на BNI системата и не случайно поставя своеобразен рекорд, превръщайки се в осемкратен носител на отличието за най-много дадени препоръки за месеца. Повече за бизнеса на Ивайло и добрите практики, които той споделя, прочетете ТУК.

Author

Напиши коментар